Connect with us

Komik Persib

Komik Persib: el calo de la mafioso

Published

on

mafiacalo

Advertisement
17 Comments

17 Comments

  1. lotek

    03/03/2013 at 23:38

    oknum panpel pasti aya maen

  2. Shiro

    04/03/2013 at 03:41

    PANPEL (kang Bram) kumaha caritana yeuh? Emang ludes KABEULI kabeh atau henteu.?? Awas weh mun nepi nombok mah pnonton sakitu pinuh tp pmasukana teu sesuai mah kudu dpertanyakeun.! Kade bisi aya nu nuntut k kpk mah..tong siga prsija.~jd kere..naudzubilah

    • ekoy

      04/03/2013 at 06:58

      mun aya sesa berarti aya nu teu baleg

  3. abah afrie

    04/03/2013 at 06:44

    maen alus harga tiket edan di calo timur nepi ka 85 rebu….haram jadah,,,…..tapi kajeun da puas.

  4. abah afrie

    04/03/2013 at 06:46

    salah poho abong geus aki2 lain ditimur ,di selatan tukangeun gawang maenya di calo nepi ka 85 rebu

  5. chez

    04/03/2013 at 08:05

    ilustrasi yg sangat berarti, hatur nuhun. …wahai panpel bertobatlah!!!

  6. wendy

    04/03/2013 at 08:21

    kang cing karunya atuh ka rakyat ongkos bobotoh kedah tertib mana seruan beli tiket untuk menonton persib teh? ari kabuktian tiket wae di persulit anu lalajo ka stadion lain anak menak hungkul aya anak tukang engkol, tukang bubur, pengangguran, budak sakola. bekelna cukup jang meli tiket hungkul paling gede mawa duit ngan 50 rebu rek bisa naon mun harga tiket di calo nepika di atas 50 rebu, cing karunya atuh kang PERSIB itu hiburan rakyat hiji-hijina ulah nepika teu bisa di nikmati basmi calo basmi tikus di panpel anu sok sukong jeung calo ANJING

  7. uge

    04/03/2013 at 08:30

    euweuh kamajuan pisan. geus lah tiket cekel ku PT. PBB. loba maen panpel persib mah ti baheula. tiket galing masih aya, calo tiket beuki edan.

  8. E DUNN

    04/03/2013 at 08:51

    ari kudu samodel ngajual tiket liga eropah mah, HESE. ngan lain teu mungkin mun make cara ONLINE, atawa koordinasi jeung pengurus bobotoh tiap korwil atawa kumaha lah supaya bobotoh GENAH tur MERENAH dina meser tiket…
    Cik atuh calo ulah katingali teuing gelona, kilangbara harga tiketna lwh murah, atuh ulah gede teuing nekukna

  9. abi faiz

    04/03/2013 at 09:32

    basmi calo

  10. ale_alhabsy

    04/03/2013 at 09:57

    REFORMASI SISTEM PENJUALAN TIKET..!!!
    SISTEM PENJUALAN AYEUNA LEWIH NGABENTEHKEUN BEUTEUNG CALO..

    ORANG BANDUNG TEH PALINTER..
    KUDU JADI KLUB PALING MAJU TI SAGALA LINI..

  11. rujit ka calo

    04/03/2013 at 10:50

    permainan tiket hrs segera dimusnahkan,asa piraku tiket di timur kudu meuli 120rebu,karunya anu jauh ti bandung ngahaja ka stadion hayang lalajo persib jd teu bisa asup gara-gara teu kabeli tiketna mahal

  12. rajet

    04/03/2013 at 12:08

    Ceuk aing mah keur nanahaon loba aparat euy tapi calo masih gentayangan jeung nekuk harga!panpel jigana maen mata jeung calo tah,

  13. Tigaro

    05/03/2013 at 21:05

    simkuring pernah jadi korban calo.,, :(, jauh2 tigarut nonton, nepi ka tempat harga tiket hargana 2x lipat tina harga asli…, di beli kamahalan, teu di beli kumaha da hayang nyaksian persib tanding……., ges saatna calo di berantas…

  14. reymino

    07/03/2013 at 17:36

    ceuk urg mah kabeh bobotoh kompak
    mun aya calo nu jualan tiket gebukan we ku kabehan
    meh sieuneun
    tuman jelema kitu mah
    urg ngahaja lalajo ti bogor ka bandung tp teu kabagean tiket

    • endry

      13/03/2013 at 13:28

      hayu hayu urang gebugan bareng .. hahaha ­čśÇ

  15. cecep

    14/03/2013 at 09:43

    aninh

Leave a Reply

Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Komik Persib

Komik Persib: Kampanye si Ujang

Published

on

Komik Persib, Persib dan Kampanye pilpres 2014

Lanjut Membaca

Komik Persib

Komik Persib : Maung Aing Maung Bandung

Published

on

Maung aing Maung Bandung

Lanjut Membaca

Komik Persib

Komik Persib: Saatnya Merebut Kembali Tahta Juara

Published

on

fantastic XI~01

Lanjut Membaca
Bir ka├ž senedir ├žal─▒┼čt─▒─č─▒m i┼č yerinde patronla aram ├žok iyi porno izle Patron ara s─▒ra beni evine g├Ânderiyor ve oradaki i┼čleri yapmam─▒ istiyor porno gif Kar─▒s─▒na yard─▒m ediyorum t├╝rk porno evde bozulan ┼čeyleri tamir ediyorum porno bah├že i┼člerini hallediyorum porno izle Yeri geliyor ├žama┼č─▒rlar─▒ bile y─▒k─▒yorum bedava porno Tabi evlerine gitti─čim zaman kar─▒s─▒yla yaln─▒z oluyoruz sex patronum t├╝m g├╝n ┼čirkette oluyor porno izle Herifin kar─▒s─▒ 44 ya┼č─▒nda olmas─▒na ra─čmen ├žok ├žekici seksi birisi porno resimler ─░lgimi ├žekiyor fakat i┼čimi kaybetmek istemedi─čim i├žin kad─▒na bakmamaya ├žal─▒┼č─▒yorum porno ─░┼čim bittikten sonra salonda televizyon bak─▒yordum porno indir bu s─▒rada patronun kar─▒s─▒ i├ž ├žama┼č─▒rlar─▒yla yan─▒ma gelip kar┼č─▒mda durdu porno sikimi a├ž─▒p yalamaya ba┼člad─▒ porno ve a─čz─▒na bo┼čald─▒m.
Advertisement

Komentar Bobotoh

Arsip

Trending