default-logo

Postingan Terkait

  1. donat Reply

    Kedah “move on” kang, jaman janur pinuh ku prestasi sareng gaya permainan ngangge kreator ditengah, ayeuna janur nuju di italy, gentosna kang dejan,nya benten cara maen sareng otomatis pilihan pamaena ge benten. Pami hoyong nostalgia gaya persib kapungkur,ninggal we di youtube,ayeuna ka payun hapunten kedah nutur keun cara kang dejan. Di dukung we,sugan prestasina tiasa jaman kapungkur..

    • ANDIK Reply

      hade kang, bener tong waka dibawa emosi, keun we da alanyar keneh. Tingali we kumaha kaharepna mun angger goreng wae baru dikaromplen nepi ka sungut ngabudah ge pek wae,,dialajar ngamaklum gera, da gs baruluan pan nu karomen didieu teh?

  2. ANDIK Reply

    sehat walafiat cenah wa,,ari uwa iraha atuh damang na wa ??


Mangga Komentar di Dieu

*