default-logo

Foto Persib: Hariono dan Sergio Gabung Latihan

Thursday, 07 November 2013 | 19:14
HARIONO DAN SERGIO BERGABUNG - Dua pemain Persib, Hariono dan Sergio Dijk sudah bergabung dalam latihan rutin Persib Bandung di stadion Siliwangi, Bandung, Kamis (7/11/2013) sore.

HARIONO DAN SERGIO BERGABUNG – Dua pemain Persib, Hariono dan Sergio Dijk sudah bergabung dalam latihan rutin Persib Bandung di stadion Siliwangi, Bandung, Kamis (7/11/2013) sore.

/SIMAMAUNG.COM

Postingan Terkait

  1. bocim cabanas Reply

    Cinsh sert ujicoba kang jajang..
    Terutama sareng tim2 luar..
    Smoga prrsib lebih baik..amin

  2. lili Reply

    Soklah PERSIB Juara ISL taun payun,latihanna anu lereslah

  3. omjek Reply

    anu sisi paling katuhu.. whuseettt jiga si itonk pisan..hakhak

  4. eza rb2s Reply

    si hariono kerngambeuan hitut si sergio

  5. deni Reply

    anjir eta nu buuk na siga neymar saha ? karek nempoo

  6. robbi Reply

    nu paling katuhu beungeutna.hahahaha
    beuteung badag, beungeut lucu, asa teu pararantes teuing jadi pamaen persib

  7. balakutak Reply

    persib boga el shaarawy euy.. ngan eta beuteung asa lain jiga atlit hahahaha….

  8. ujang Reply

    wkwkwkwk…nu katuhu jiga ronaldikin euy, rek maen bola atawa ngalawak mang?….beteung jiga babon kitu, sugan cacingeun eta budaknya…bere obat cacing heula atuh pelatih teh

  9. unyil Reply

    insaallah persib jdi juara asal bobotoh sing tartib

  10. fajar Reply

    mun hyng juara sok si kim jeprina sakali ewang maen na jeung si tupik .. goreng si kimjepri mah ..

Mangga Komentar di Dieu

*